Zaiton Delights – Where every cookie tells a story of joy

BERMINAT NAK JADI EJEN
ZAITOON DELIGHTS?

ADAKAH ANDA ADA MASALAH DI BAWAH?

DUIT SENTIASA TAK
CUKUP...

Pening kan… masuk hujung bulan aja, mesti duit habis bayar hutang, bayar sewa, bayar itu… bayar ini. Simpanan emergency lansung tak ada.

TAK BERAPA PANDAI BERNIAGA...

Nak berniaga tetapi takut tersalah langkah? Ataupun anda pernah berniaga tetapi sebarang hasil pun tak ada. Semangat berniaga ada… tapi ilmu perniagaan tiada?

BISNES ANDA GULUNG TIKAR...

Anda pernah berniaga, tapi rugi dan terpaksa gulung tikar. Modal hancur lebur, dan untung juga tidak seberapa. Tak ada mentor dalam perniagaan?

JANGAN RISAU, BIAR KAMI BANTU ANDA!

Kami di Team Mamasab amat komited untuk membantu anda berjaya. Yang bestnya, kami memang ada proven results tau; berjaya bantu ramai usahawan untuk jana income dari rumah.

NAK TAHU TAK KENAPA SISTEM EJEN ZAITOON DELIGHTS SANGAT POPULAR?

Korang tahu kan, yang sistem Zaitoon Delights ni tersangatlah best. Kami ada beberapa sebab utama yang buat ramai orang jatuh cinta dengan sistem kami… Jangan tak tahu, sistem ejen kami amat popular sampai kami terpaksa hadkan pengambilan ejen-ejen baru tau. Demi nak pastikan agar kualiti coaching dan latihan yang diberikan kepada ejen-ejen baru terjaga dan terjamin kualitinya. Best kan?

100% FREE DAN TANPA MODAL, CONFIRM TAK AKAN RUGI SAMPAI BILA-BILA

Yup! Betul tu. Memang sampai bila-bila, HQ Zaitoon Delights tak akan minta yuran keahlian, atau mewajibkan ejen-ejen mamasab membeli produk. 100% Free dan tanpa modal. Berbeza dengan brand-brand lain yang kebanyakan nya free hanya di level dropship sahaja. Lagi satu, dah nama pun Zaitoon Delights ni tak perlu keluar modal sampai bila-bila. maka confirmlah anda tak akan rugi kan. 😛

BOLEH JADI STOKIS, TANPA PERLU PEGANG STOCK LANSUNG

Dalam Zaitoon Delights tak wajib pegang stock tau! Dari level dropship, sehinggalah level Master stokis dengan jualan ratusan ribu ringgit sebulan pun tak perlu pegang stok dan keluar modal.

PRODUK MUDAH TERJUAL & REPEAT ORDER YANG TINGGI!

Produk utama Mamasab adalah makanan, dan makanan… sangat senang nak di jual. Prospek customer Zaitoon Delights adalah semua orang yang ada mulut dan perlu makan. Customers juga tak mudah bosan kerana ada lebih 50 jenis menu didalam Zaitoon Delights. Secara purata, pelanggan akan repeat membeli produk Zaitoon Delights sebanyak 4-5x sebulan. Kalau tak laku keras, mustahil lah Zaitoon Delights berjaya catat jualan 100 juta pada tahun 2020 kan. 🙂

TIADA KONTRAK, BUAT SECARA SANTAI PUN BOLEH.

Ejen Mamasab tak terikat dengan sebarang kontrak. Tiada paksaan untuk buat menjadi ejen Mamasab secara Full time. Nak buat secara santai pun boleh. Tak jadi masalah.

BEST NYA! SAYA DAH TAK SABAR NAK JOIN ZAITOON DELIGHTS!

AKAN DAPAT BUSINESS COACHING DIRECT DARI FOUNDER TAU...

Dalam Zaitoon Delights, semua orang akan mendapat coaching dan training untuk belajar berbisnes dengan percuma. Kami akan ajarkan anda ilmu sales, marketing pencukaian, pembinaan bisnes, dan sebagainya. Best kan? Kat bawah ni adalah beberapa contoh kelas business coaching online dan offline yang anda akan dapat daripada founder dan leader-leader hebat dalam Zaitoon Delights. Semua nya diberi secara percuma tau!

BOLEH TAK AJAR SAYA MACAMANA NAK BERJAYA DENGAN ZAITOON DELIGHTS?

BETUL KE BOLEH BERJAYA DALAM ZAITOON DELIGHTS?

Eh, mestilah betul! Banyak ejen-ejen Zaitoon Delights yang dah berjaya membuat jualan lima, enam, dan tujuh angka sebulan tau. Semua pun bermula daripada dropship. Ejen yang buat sales juta juta sebulan pun, tak perlu keluar modal lansung tau.

JOM! SAYA DAH READY NAK JADI EJEN ZAITOON DELIGHTS!

Dah ready nak cuba menjadi ejen Zaitoon Delights dengan PERCUMA? Isi borang di bawah, nanti trainer kami akan hubungi anda.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    × How can I help you?